Mainfreight Group on Facebook

Wim Bosman op Facebook
Wim Bosman op Facebook
transport maritim
transport maritim

Transport maritim

Cucerirea lumii prin import și export presupune respectarea unor reglementări internaționale complexe. Echipa noastră oferă servicii totale care cuprind de la transportul maritim al produselor dvs., vămuire și clasificare tarifară, până la coordonarea preluării și livrării, toate aceste servicii fiind prestate de echipa noastră internă de specialiști în transport maritim internațional de mărfuri.

De unde să încep? Contactați echipa noastră de transport maritim chiar astăzi și produsele dvs. vor pleca spre destinație.

 


De ce să aleg transportul maritim de mărfuri?

Grație opțiunilor diverse pe care vi le pune la dispoziție, de la expedieri grupate mai mici LCL (Mai puțin de un container) la expedieri mariFCL (Container Plin) și relațiilor de durată cu toți transportatorii maritimi de mărfuri, Mainfreight este partenerul dvs. în materie de servicii internaționale de transport maritim și vă duce produsul acolo unde este necesar.

Mainfreight Air & Ocean oferă servicii totale care cuprind de la transportul maritim al produselor dvs., până la vămuire și clasificare tarifară, toate aceste servicii fiind prestate de echipa noastră internă de specialiști în transport internațional de mărfuri.
 


Expediere de mărfuri pe mare

Transport maritim de mărfuri - mai puțin de un container (LCL)
LCL este o opțiune eficientă din punct de vedere al costurilor pentru expedierile mai mici. Doriți să vă expediați marfa dar nu aveți încărcătură cât pentru un container întreg?Grupăm expedierile în containere, rapid și eficient, pentru ca dvs. să beneficiați de un serviciu de transport maritim eficient, chiar și pentru niște volume minime.Expedierile aeriene și maritime LCL (Mai puțin de un container) sunt grupate și gestionate în rețeaua noastră.Acest lucru ne permite să controlăm costurile, evitând implicarea terților și reducând riscurile de manipulare la sol.

Transport maritim de mărfuri - container plin (FCL)
Aveți suficiente produse pentru a umple un container pentru transport maritim? Cu opțiunea noastră FCL puteți transporta containere complete oriunde în lume, având control deplin asupra întregului container pentru monitorizarea volumelor, timpilor și prețurilor.

Pentru mai multe informații despre transportul maritim de mărfuri LCL sau FCL, contactați specialiștii locali în transport maritim de mărfuri.

Gruparea Cumpărătorilor (BCN) – Inclusiv Gestionarea Comenzilor și Monitorizarea integrală a Lanțului de Aprovizionare

Echipa noastră este formată din persoane creative, specialiste în transporturi de mărfuri complexe, care utilizează echipamente și tehnologii speciale pentru livrarea acestor expedieri în care timpul este critic, care presupun costuri ridicate și sunt foarte complexe, experții noștri ocupându-se de toată logistica.

Transport maritim de mărfuri - piețe specializate

Atunci când transportați încărcături specializate, vă veți dori un serviciu adaptat cerințelor unice ale produselor pe care le transportați. Piețele specializate din portofoliul nostru includ:

·         Bunuri perisabile și logistica lanțului de frig
·         Logistica proiectelor
·         Semințe și cereale
·         Substanțe periculoase
·         Logistică aeronautică
·         Logistică auto


De ce transport Maritim?

Tinand cont de toate optiunile puse la dispozitie, de la livrari de marfa LCL consolidata (incarcare partiala in container) pana la livrari FCL (container plin), si de relatiile stranse cu toti transportatorii maritimi importanti, Mainfreight devine un partener de incredere pentru livrarea bunurilor dumneavoastra catre destinatiile dorite.

Mainfreight Air & Ocean  va ofera o gama completa de servicii ce acopera nu numai transportul maritim  propriu zis cat si vamuirea bunurilor si clasificarea lor tarifara, toate acestea fiind oferite de catre echipa noastra de specialisti in transport international.


Servicii de export dedicate

În fiecare sucursală avem echipe de export dedicate, ce vă oferă consultanță în proces, în ceea ce privește serviciile, piețele, rutele comerciale și documentația, pentru a reduce riscurile de nerespectare a reglementărilor țărilor străine și timpul de administrare.


Rețeaua terestră

În calitatea noastră de furnizor de servicii integrale, echipele noastre de operațiuni de transport și depozitare completează operațiunile noastre aeriene și pe mare, oferind servicii de gestiune a stocurilor și livrare „pe ultimul kilometru” în Europa și peste mări. Sucursalele noastre utilizează aceleași tehnologii și proceduri la nivel global, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe acuratețea datelor în timp real, având vizibilitate în orice colț al lumii.

Profitați de gama noastră completă de servicii de transport maritim contactând chiar astăzi echipa noastră de specialiști în transport maritim.


Obtine gratuit o cotatie

Adresa de ridicare


Adresa de descărcare


Modalitatea *Informatii referitoare la bunuri
Grupul Mainfreight ofera servicii in mai multe tari din Europa.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii sau pentru o cotatie de pret.