Mainfreight Group on Facebook

Wim Bosman op Facebook
Wim Bosman op Facebook
transport aerian
Transport aerian 2

Transport aerian

Dacă expedierea dvs. internațională trebuie să ajungă ACUM, atunci aveți nevoie de un serviciu de transport aerian de mărfuri. Indiferent dacă este vorba despre o comandă urgentă plasată în ultimul moment, o expediere mică de mostre sau o încărcătură de paleți supradimensionați, serviciile noastre de transport aerian de mărfuri sunt modalitatea cea mai rapidă pentru ca produsele dvs. să ajungă acolo unde sunt necesare, la timp.

Echipa noastră experimentată de brokeri vamali se va asigura că transportul dvs. aerian va trece frontierele fără complicații.

Dacă aveți o expediere urgentă sau doriți să aflați detalii despre expedierile aeriene internaționale de mărfuri, contactați echipa noastră de Transport Aerian de Mărfuri

 


Rețeaua de transport aerian de mărfuri

Prin intermediul rețelei noastre globale în continuă creștere, suntem în măsură să vă oferim un pachet complet de servicii de import-export de mărfuri pe calea aerului către și dinspre orice destinație internațională. Avem parteneriate cu companii aeriene de top, ceea ce ne permite să controlăm timpii de tranzit, alocarea spațiului și să vă oferim o flexibilitate crescută, ceea ce se traduce în serviciile premium pe care le punem la dispoziția dvs. și clienților dvs.Rețeaua noastră globală și agențiile noastre răspândite la nivel internațional vă vor oferi întotdeauna soluția potrivită și personalizată pentru a duce produsul dvs. la destinația dorită. 


Localizarea mărfurilor aeriene

Știm că transportul aerian de mărfuri este un serviciu internațional premium, în care timpul este un factor crucial. Sucursalele noastre utilizează aceleași tehnologii la nivel global, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe acuratețea datelor în timp real, având vizibilitate în orice colț al lumii.

Etapele intermediare se actualizează automat și sunt vizibile în totalitate prin intermediul portalului nostru online, Mainchain.Puteți primi prin SMS sau email alerte automate de confirmare a timpilor estimați și a livrării efective, ceea ce vă permite să vă planificați norma de lucru.
 


Servicii de transport aerian de mărfuri

Centrele noastre de servicii de transport aerian de mărfuri sunt localizate convenabil în apropierea aeroporturilor, ceea ce eficientizează manipularea expedierilor aeriene în regim de urgență. În plus, echipa noastră locală de la Mainfreight Transport asigură suportul pentru toate cerințele privind livrarea „pe ultimul kilometru”.În calitatea noastră de furnizor de servicii integrale pentru lanțul de aprovizionare, oferim:

·         Servicii de transport de la aeroport la aeroport
·         Servicii de transport de la expeditor la aeroport
·         Servicii de transport de la aeroport la destinatar
·         Servicii de transport ușă-la-ușă

Indiferent care sunt nevoile dvs., vă putem oferi o soluție personalizată care să aducă plusvaloare afacerii dvs.

·         Agenți de Expediție acreditați IATA
·         Servicii directe și de grupaj
·         Sistem de monitorizare a comenzilor
·         Automatizarea electronică a livrării mărfurilor pe cale aeriană
·         Rețea globală
·         Prețuri competitive
·         Mărfuri generale
·         Mărfuri perisabile transportate aerian

Doriți să aduceți valoare adăugată cerințelor dvs. privind transportul aerian internațional de mărfuri? Contactați echipa noastră pentru Transport Aerian de Mărfuri.


Obtine gratuit o cotatie

Adresa de ridicare


Adresa de descărcare


Modalitatea *Informatii referitoare la bunuri
Grupul Mainfreight ofera servicii in mai multe tari din Europa.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii sau pentru o cotatie de pret.